Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj kotlety cielęce. Ten przepis jest dla 4 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 60 g białka , 42 g tłuszczu i łącznie 645 kalorii . Za 2,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka sera provolone, mielonego kminu, pieczarek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i pierwotną . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje całkiem dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 60% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Broccoli Rabe and Breaded Veal Scallopini , Lemon and pepper veal cutlets i Panned Veal Chop .
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Dopraw obie strony kotletów cielęcych solą, czarnym pieprzem i kminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Wędzona Z Tyłu, Około 7 Funtów
Kotlety Cielęce
¼ łyżeczki Oregano
3 Duże Cebule, Starte
3
Na dno naczynia do zapiekania o wymiarach 9x13 cali włóż 3 do 4 plasterków masła; posyp około 1/4 sera mozzarella, 1/4 sera provolone i 1/4 białego sera cheddar. Na warstwie sera ułóż warstwę kotletów cielęcych. Na każdym kotlecie połóż 2 do 3 plasterków masła, 1/3 pieczarek i 1/4 sera mozzarella, 1/4 sera provolone i 1/4 białego sera cheddar. Kontynuuj układanie warstw z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Ser Cheddar
Rozdrobnione Surowe Ziemniaki
Provolon
Kotlety Cielęce
Suszone Pomidory W Julienne Z Oliwą
Okruchy Ciasteczek Oreo O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
4
Wlej do naczynia żaroodpornego tyle wody, aby zaledwie zakryć dno; przykryj naczynie folią aluminiową i pokrywką żaroodporną.