Kotlety cielęce smażone na patelni z pieczarkami i kolendrą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonych kotletów cielęcych z pieczarkami i kolendrą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 668 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, kotlety cielęce, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone kotlety cielęce z pieczarkami i Maderą, Jedna Patelnia Jabłko Cynamon Kotlety Wieprzowe, oraz Kotlety Wieprzowe Z Blachy Miodowo-Musztardowej.
Instrukcje
Cielęcinę doprawić solą i pieprzem. Na patelni, rozgrzać olej do palenia.
Dodać kotlety i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż rumiane, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, obracając raz, aż po prostu gotowane przez, o 20 minut dla średnio rzadkie.
Przełożyć na talerz; ogrzać.
Wlać Marsala na patelni i gotować przez 1 minutę, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
W międzyczasie, w innej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż złoty, o 2 protokół.
Dodać grzyby, doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając, aż prawie cała ciecz odparuje i grzyby są złote, około 15 minut.
Dodaj Marsala z pierwszej patelni i gotować na wolnym ogniu, aż prawie odparował, o 5 protokół. Wymieszać kolendrę i wszelkie nagromadzone soki mięsne z talerza; doprawić solą i pieprzem. Na kotlety polać sosem grzybowym i podawać.