Kotlet Wieprzowy Smażony

Kotlet Wieprzowy Smażony
Kotlet schabowy Saute to danie główne dla 2 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 499 g białka , 103 g tłuszczu i łącznie 3092 kalorie . Za 25,16 USD za porcję ten przepis pokrywa 60% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, oleju rzepakowego, mąki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskuje możliwy do poprawy wynik łyżkowy wynoszący 0% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Donkatsu – koreański panierowany kotlet wieprzowy , pyszne smażone brokuły i grzyby oraz smażone fetan i ogórek .

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj 1 łyżkę mąki, szałwię i pieprz. Kotlety schabowe posyp mieszanką mąki. Na patelni smaż kotlety na oleju i maśle na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż sok będzie klarowny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki5 Ząbków Czosnku, Obranych, Przekrojonych Na Pół I Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wyjmij i trzymaj w cieple.
3
Na tej samej patelni smaż grzyby przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
W małej misce umieść pozostałą mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Ubij bulion i sherry lub dodatkowy bulion, aż uzyskasz gładkość; dodać do patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu zgęstnienia. Zredukować ciepło. Wróć wieprzowinę na patelnię; przegrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia75
Magazyn