Kotlet schabowy z ananasem
Kotlet schabowy i ciasto ananasowe wymaga z grubsza 8 godzin i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 416 kalorii, 32G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.35 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ananasa, papryki, kotlet schabowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kotlet schabowy marynowany z salsą ananasową, Tymianek, Kotlet Schabowy I Patelnia Z Ananasem Kolacja, oraz All-in-One Schab Chop Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do każdej porcji połóż kotlet schabowy na dużym placu z wytrzymałej folii aluminiowej. Top każdy kotlet z cebulą, zielony pieprz, i plastry ananasa.
Skropić sosem teriyaki. Wymieszać z margaryną i obficie posypać solą i pieprzem. Owinąć szczelnie w folię, zwijając końce, aby całkowicie uszczelnić opakowanie. Zamrażać lub przechowywać w lodówce.
Gdy są gotowe do spożycia, pakunki umieścić bezpośrednio w węglach na 15 do 20 minut. Sprawdź, czy kotlet schabowy jest gotowane przez; rewrap i gotować trochę dłużej, jeśli to konieczne.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.