Kotlet Schabowy Panierowany Parmezanem
Kotlety wieprzowe panierowane parmezanem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 331 kalorii, 37g białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka stylu bułka tarta, parmezan, kotlety wieprzowe motyl, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kotlety Schabowe Panierowane Parmezanem, Kotlety Jagnięce Panierowane Z Parmezanem, oraz Kotlet Schabowy Panierowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym płytkim naczyniu wymieszaj bułkę tartą i ser. Wieprzowinę zanurzyć w jajku, następnie zalać mieszanką okruchów.
Spray 12-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; ogrzać na średnim ogniu.
Umieść wieprzowinę na patelni; gotować około 5 protokół, obracając raz, aż brązowy.
Wymieszać pozostałe składniki.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i dusić 10 do 12 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie lekko różowy w środku.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.