Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczawiem

Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczawiem
Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1214 kalorii, 110g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na $14.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czosnek, koniak, szynkę tasso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony polędwica Cielęca z Foie Gras i sosem wiśniowo-czerwonym z winogron, Pierogi foie Gras z foie gras, oraz Zupa grochowa z Foie Gras.

Instrukcje

1
W małym rondlu, gotować 2 filiżanki Pinot Noir na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 2 łyżki stołowe, o 15 protokół. Zeskrobać syrop do małej miski i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Włożyć foie gras do płytkiej miseczki i zalać koniakiem. Doprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Foie GrasFoie Gras
KoniakKoniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Roztopić masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać jabłko i gotować na umiarkowanym ogniu, bez mieszania, aż złoty, o 4 protokół. Wymieszać i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Dodać tasso, czosnek i szalotka i gotować, mieszając, aż czosnek zaczyna brązowieć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki Pinot Noir i gotować, aż syropy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
7
Dodać demiglace cielęciny i gotować na wolnym ogniu przez 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
8
Zdjąć z ognia.
9
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Kotlety cielęce posmarować z obu stron olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj kotlety na umiarkowanie gorącym ogniu lub na umiarkowanym ogniu na patelni grillowej, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i różowe w środku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Kotlety posypać natką pietruszki i tymiankiem i przełożyć na talerz. Przykryj luźno i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Doprowadzić sos na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Dodać foie gras i gotować, stale mieszając, aż niektóre z nich jest stopiony, ale większość z nich zachowuje swój kształt, o 3 protokół. Złóż szczaw i gotować, aż zwiędną, o 1 minutę. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i zdejmujemy z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Foie GrasFoie Gras
SzczawSzczaw
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Na rozgrzane talerze ułożyć kotlety cielęce, a na wierzch polać sosem. Łyżeczką do każdego kotleta doprawić kilkoma kroplami syropu Pinot Noir i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot NoirPinot Noir
Kotlety CielęceKotlety Cielęce
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn