Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczawiem
Kotlet cielęcy z grilla Cizma z Tasso, Foie Gras i szczaw może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1214 kalorii, 110g białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na $14.96 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czosnek, koniak, szynkę tasso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać koniak, można śledzić to danie główne z Budyń Z Koniaku jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony polędwica Cielęca z Foie Gras i sosem wiśniowo-czerwonym z winogron, Pierogi foie Gras z foie gras, oraz Zupa grochowa z Foie Gras.
Instrukcje
1
W małym rondlu, gotować 2 filiżanki Pinot Noir na umiarkowanie dużym ogniu, aż zredukowane do 2 łyżki stołowe, o 15 protokół. Zeskrobać syrop do małej miski i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot Noir
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
10
Kotlety cielęce posmarować z obu stron olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj kotlety na umiarkowanie gorącym ogniu lub na umiarkowanym ogniu na patelni grillowej, aż lekko zwęglone Na zewnątrz i różowe w środku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety Cielęce
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
11
Kotlety posypać natką pietruszki i tymiankiem i przełożyć na talerz. Przykryj luźno i utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Szklanki Ząbków Czosnku
12
Doprowadzić sos na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Dodać foie gras i gotować, stale mieszając, aż niektóre z nich jest stopiony, ale większość z nich zachowuje swój kształt, o 3 protokół. Złóż szczaw i gotować, aż zwiędną, o 1 minutę. SOS przyprawiamy solą i pieprzem i zdejmujemy z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Foie Gras
Szczaw
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
14
Na rozgrzane talerze ułożyć kotlety cielęce, a na wierzch polać sosem. Łyżeczką do każdego kotleta doprawić kilkoma kroplami syropu Pinot Noir i podawać.