Kosze z indyka i sosu
Kosze z indyka i sosu to bez nabiału danie główne. Ten przepis służy 4. Za $4.28 za porcję, ten przepis okładki 25% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 37g tłuszczu i w sumie 602 kalorii. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Mieszanka sosu z indyka, piersi z indyka w sosie, muszli z ciasta francuskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sara Moulton ' s Best Make-Ahead Turkey Gravy & carving turkey tips, Prosty pieczony indyk z bogatym sosem z indyka, oraz Miso-wcierany Indyk z sosem z indyka.
Instrukcje
Upiecz cztery muszle ciasta zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; zachowaj Pozostałe muszle do innego użytku.
W międzyczasie na dużej patelni podsmaż brokuły, cebulę i czerwoną paprykę na oleju przez 5 minut lub do miękkości.
Pokrój plastry indyka na kawałki wielkości kęsa; dodaj na patelnię z sosem z opakowania i dodatkowym sosem.
Podawać w skorupkach ciasta.