Koreańskie Zawijasy Wołowe

Koreańskie Zawijasy Wołowe
Przepis Koreański zawijasy wołowe może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 30 minut. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.58 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jeśli masz pieprz, czosnek, liście sałaty z czerwoną końcówką i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj KOREAŃSKIE OKŁADY Z SAŁATY WOŁOWEJ, Koreańskie Okłady Z Sałaty Wołowej, oraz Koreańskie Okłady Z Sałaty Wołowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 450). Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Grill stek, obracając raz, aż zrobić tak, jak chcesz, 8 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyjąć z grilla, namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed cienkim krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Tymczasem, w małej misce, połączyć sos sojowy, płatki chile, pieprz, czosnek i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sos SojowySos Sojowy
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Łyżka około 1/4 szklanki ryżu na środku każdego liścia sałaty. Na wierzchu mały stek, mała łyżeczka. sos i paski cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
CebulaCebula
SOSSOS
StekStek
RyżRyż
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn