Korean Rice Bowl With Steak, Vegetables & Fried Egg

Koreański Miska Ryżu ze stekiem, warzywami i jajkiem sadzonym jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Na 5,11 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 minuty. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, brązowy ocet ryżowy, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Koreańska Miska Ryżu ze stekiem, szparagami i jajkiem sadzonym, Korean Rice Bowl, oraz Koreański Beef Rice Bowl dla podobnych receptur.