Korean BBQ Beef (Pul-Kogi)

Korean BBQ Beef (Pul-Kogi)
Przepis Koreański BBQ wołowina (Pul-Kogi) jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników koreańskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, sos sojowy, gruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Korean beef stew tacos (a.k.a. my version of Kogi BBQ ' s short-rib tacos), slow-cooker maple chipotle BBQ beef, oraz Psy Kogi dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn