Kora Mięty Pieprzowej
Kora mięty pieprzowej wymaga mniej więcej 1 godzina i 18 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3076 kalorii, 0g białka, oraz 130 g tłuszczu każdy. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kora Mięty Pieprzowej, Kora Mięty Pieprzowej, oraz Kora Mięty Pieprzowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj arkusz ciastek papierem woskowanym, folią aluminiową lub papierem do gotowania.
Umieścić powłoki cukierków w 8-cup microwavable miary lub 2-quart microwavable zapiekanka. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokości 2 do 3 minut, mieszając co 30 sekund, aż prawie stopiony. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieść cukierki mięty pieprzowej w ciężkiej plastikowej torbie; zmiażdżyć wałkiem do ciasta lub dnem małego ciężkiego rondla.
Wlać zmiażdżone cukierki do sitka drucianego. Potrząśnij sitkiem nad stopioną powłoką, aż wszystkie najmniejsze kawałki cukierków wpadną do powłoki; zarezerwuj większe kawałki cukierków. Wymieszaj powłokę, aby równomiernie wymieszać.
Równomiernie rozprowadzić powłokę na arkuszu ciastek.
Posypać równomiernie pozostałymi kawałkami cukierków.
Odstawić na około 1 godzinę lub do ostygnięcia i utwardzenia. Rozbij się na kawałki. Kora czekoladowo-miętowa: substytut cukierkowej powłoki o smaku czekoladowym dla waniliowej powłoki cukierkowej.
Podgrzać 1/2 szklanki półsłodkie czekoladowe lub białe chipsy do pieczenia i 1 łyżeczka skracania do stopienia.
Mżawka nad korą mięty pieprzowej przed pozostawieniem 1 godzinę.