Kora Czekoladowo-Orzechowa
Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, orzechy laskowe, wiśnie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kora Czekoladowo-Orzechowo-Morelowa, Kora czekoladowa z orzechów nerkowca i orzechów laskowych toffi, oraz Orzech laskowy, pestki dyni i pistacjowa kora z ciemnej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Piec w temperaturze 350 przez 20 minut, mieszając raz w połowie gotowania. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Grubo posiekać orzechy.
Połącz orzechy, wiśnie i imbir w średniej misce.
Umieść czekoladę w bezpiecznym do mikrofalówki kubku miarowym. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 1 minuta lub do rozpuszczenia czekolady, mieszając co 15 sekund.
Dodaj do mieszaniny orzechów, mieszając tylko do połączenia.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na szalce z galaretką wyłożonej folią; zamrozić 1 godzinę. Rozbić na kawałki; podawać natychmiast.