Koperty Ham 'n' Swiss
Szynka 'n' Swiss Envelopes wymaga około 30 minut od początku do końca. Za 2,53 USD za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis daje 4 porcje z 989 kaloriami , 19 g białka i 65 g tłuszczu każda. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Mieszanka sera szwajcarskiego, serka śmietankowego, rogalików i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się dobrze jako dość niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niezbyt super spoonacular wynik 26% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grilled Ham and Swiss Sandwich , Ham and Swiss Panini With Mushrooms and Kale i Chilled Swiss Oatmeal .
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż na oliwie szynkę i cebulę, aż cebula zmięknie.
Dodaj sery i gotuj przez 3–4 minuty lub do momentu ich roztopienia.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Rozwiń ciasto francuskie i podziel na cztery prostokąty; zaklej perforacje.
Umieść 2 łyżki mieszanki szynkowej w środku każdego prostokąta. Zaczynając od krótszego boku, złóż jedną trzecią ciasta na nadzienie. Na drugim krótszym boku, złącz oba rogi w środku, aby utworzyć punkt. Złóż, aby przypominał kopertę. Ściśnij szwy, aby uszczelnić.
Umieścić na nieposmarowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 10–12 minut lub do uzyskania złotego koloru.