Koper Włoski Z Zielenią Rzepy

Koper Włoski Z Zielenią Rzepy
Koper włoski z zielenią rzepy jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 375 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ciecierzycę, rzepa, każdy: oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Ziele Rzepy, oraz Gulasz Z Rzepy dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia81
Magazyn