Koper włoski z bułką tartą
Koper włoski z bułką tartą jest bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 176 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz liście pietruszki, sól i pieprz, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Sycylijski makaron z Miecznikiem, koprem, miętą i bułką tartą, Spaghetti z bułką tartą, oraz Herbed Bread Crumbs.
Instrukcje
Blanszować Koper do miękkości.
W średniej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, dodać czosnek i saute. Doprawić koper włoski solą i pieprzem.
Dodaj do patelni i gotować bez ruchu, aby koper włoski mógł trochę brązowo. Rzucaj delikatnie.
Dodać wermut i doprawić pieprzem. Wymieszać natkę pietruszki i wrzucić.
Podawać z bułką tartą posypaną wierzchem.