Koper włoski z rozmarynem, szalotką i kozim serem
Koper włoski z rozmarynem, szalotką i kozim serem wymaga z grubsza 1 godzina od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, szalotka, czosnek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tęczowy Omlet Z Szalotką I Kozim Serem, Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem, oraz Sałatka jabłkowo-Rukolowa z kozim serem i smażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać koper włoski, i gotować, aż tylko miękkie, o 10 protokół, następnie odcedzić.
Masło dno płytki naczynia do pieczenia, i posypać czosnkiem, rozmaryn, i szalotki. Ułóż koper włoski w naczyniu do pieczenia i wlej białe wino. Doprawić solą i pieprzem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut, od czasu do czasu fastrygując. Ustawić piekarnik do pieczenia, a następnie posypać koper z pokruszonym kozim serem. Dusić przez kilka minut, aż ser się stopi.