Koper włoski i kapusta
Koper włoski i kapusta Slaw mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis zawiera 4 porcje z 151 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Za 50 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 20 powie, że trafił w sedno. Ten przepis z Foodnetwork wymaga fioletowej kapusty, szalotki, octu z czerwonego wina i cukru. Jest idealny do Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Koper włoski i kapusta, Kapusta I Koper Włoski, oraz Koper Włoski I Kapusta.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Wrzuć koper włoski, kapustę, szalotki i boczek do średniej miski.
Ubij majonez, ocet, liście kopru włoskiego, cukier oraz sól i pieprz do smaku w małej misce.
Dodaj dressing do slaw i wrzuć do płaszcza.