Konserwy Żurawinowo-Jabłkowe Suszone

Konserwy Żurawinowo-Jabłkowe Suszone
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Suszona Konserwa żurawinowo-jabłkowa może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłka, octu winnego, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Konserwy żurawinowe, jabłkowe i orzechowe, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników; przykryj mieszankę owoców i odstaw 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
2
W małym rondelku połączyć ocet i kolejne 5 składników (ocet przez zmielony imbir); doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać mieszankę owoców. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut. Wymieszać z dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
DżemDżem
4
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn