Konserwy Żurawinowo-Malinowe

Konserwy Żurawinowo-Malinowe
Konserwy żurawinowo-malinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 951 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz Maliny w syropie, cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, który nie jest tak wybitny. Spróbuj Konserwa Żurawinowa, Konserwa Żurawinowa, oraz Konserwa Żurawinowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozmrożone maliny przetworzyć w blenderze lub robocie kuchennym 10 sekund lub do puree, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać jagody przez sitko z siatki drucianej do średniego rondla; nacisnąć tylną łyżką po bokach Sitka, aby wycisnąć sok, odrzucając ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wymieszać z żurawiną; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż Skórki pop.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
4
Wymieszać z cukrem i pozostałymi składnikami; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 2 minuty lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
5
Zdjąć z ognia. Łyżkę konserwować w 3 (1/2-pint) słoikach, napełniając do 1/4" OD GÓRY. Przykryj metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia6
Magazyn