Konfitura z gęsi, kiełbaski i inne

Konfitura z gęsi, kiełbaski i inne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Gęsi Confit, kiełbaski, i więcej spróbować. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 2 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przed podaniem, umieść pierś z gęsi i tłuszcz wieprzowy z powrotem w zamrażarce, umieść ząbki czosnku w rondlu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mandarynka Gęś, Chińska Pieczona Gęś, oraz Pieczona Świąteczna Gęś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć gęsinę, tłuszcz wieprzowy i wątróbkę do zamrażarki na 15 minut.Podsmażyć cebulę w gęsim tłuszczu, aż się zrumienią i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz GęsiTłuszcz Gęsi
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Gęś CałaGęś Cała
WątrobaWątroba
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Mięso wymieszać z cebulą, solą, solą peklującą, garam masala, mąką borowikową i tymiankiem. Zmielić mieszaninę przez małą matrycę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przenieś do miski miksera elektrycznego pasującego do uchwytu łopatkowego, dodaj czerwone Wino i ubijaj na średniej prędkości przez 1 minutę. Farsz wepchnąć do osłonek i skręcić w 4 Linki.Przykryć pergaminem i przechowywać w lodówce przez 24 do 72 godzin, obracając kiełbaski co 12 godzin.Nakłuj kiełbaski widelcem i gotuj w łaźni wodnej 171 F przez 10 minut.Przed podaniem, zakończyć kiełbasy na patelni na średnim ogniu, aż brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn