Konfitura z gęsi, kiełbaski i inne

Konfitura z gęsi, kiełbaski i inne
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Gęsi Confit, kiełbaski, i więcej spróbować. Jedna porcja zawiera 12 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 2 grosze za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przed podaniem, umieść pierś z gęsi i tłuszcz wieprzowy z powrotem w zamrażarce, umieść ząbki czosnku w rondlu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Mandarynka Gęś, Chińska Pieczona Gęś, oraz Pieczona Świąteczna Gęś dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć gęsinę, tłuszcz wieprzowy i wątróbkę do zamrażarki na 15 minut.Podsmażyć cebulę w gęsim tłuszczu, aż się zrumienią i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz GęsiTłuszcz Gęsi
Tłuszcz WieprzowyTłuszcz Wieprzowy
Gęś CałaGęś Cała
WątrobaWątroba
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Mięso wymieszać z cebulą, solą, solą peklującą, garam masala, mąką borowikową i tymiankiem. Zmielić mieszaninę przez małą matrycę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Przenieś do miski miksera elektrycznego pasującego do uchwytu łopatkowego, dodaj czerwone Wino i ubijaj na średniej prędkości przez 1 minutę. Farsz wepchnąć do osłonek i skręcić w 4 Linki.Przykryć pergaminem i przechowywać w lodówce przez 24 do 72 godzin, obracając kiełbaski co 12 godzin.Nakłuj kiełbaski widelcem i gotuj w łaźni wodnej 171 F przez 10 minut.Przed podaniem, zakończyć kiełbasy na patelni na średnim ogniu, aż brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn