Konfitura Wiśniowa Trzy Cebulowa

Konfitura Wiśniowa Trzy Cebulowa
Trzy cebulowy dżem wiśniowy wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Ta przyprawa ma 268 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,59 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, koszerną sól i pieprz, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 18%. Spróbuj Dżem Wiśniowy, Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry, oraz Konfitura Wiśniowa Trzy Cebulowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu, na średnim ogniu, rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj żółtą cebulę, czerwoną cebulę, i szalotki na patelni i dobrze wymieszać. Cebulę doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
SzalotkaSzalotka
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Gdy cebula gotowane i są pogłębienie w Kolorze, deglaze patelni z czerwonym winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Niech gotować wina, aż zmniejszone i wchłonięte przez cebulę. Cebulę gotować jeszcze przez około 5 minut, następnie dodać sok wiśniowy i ocet winny. Zmniejszyć ogień do średnio-niskiego ciepła, i niech gotować na wolnym wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny CzerwonyOcet Winny Czerwony
Sok WiśniowySok Wiśniowy
CebulaCebula
WinoWino
5
Dodaj tymianek, rozmaryn i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
6
Niech cebula gotować aż zaczną się na miękką konsystencję i ciecz jest zmniejszona i wchłaniana przez cebulę. Wymieszać 2 łyżki brązowego cukru i miodu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn zmniejszy się, a cebula wchłonie większość płynu, około 8 do 10 minut. Smak mieszaniny i dodać więcej cukru, jeśli jest zbyt cierpki. Przetestuj konsystencję dżemu, maczając łyżkę na talerzu i zostawiając go do ostygnięcia. Powinien być gęsty i nie cieknący. Jeśli jest zbyt cieknący, gotować mieszaninę dłużej, aż więcej płynu jest gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CebulaCebula
MiódMiód
CukierCukier
DżemDżem
7
Dżem podawać z wieprzowiną, wołowiną, kurczakiem lub rybą, lub spróbować z pieczonymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Cały KurczakCały Kurczak
WołowinaWołowina
RybyRyby
WieprzowinaWieprzowina
DżemDżem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn