Kompot Z Melona Cytrynowo-Miętowego
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Kompot z melona cytrynowo-miętowego może być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście mięty, wodę, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Chmurka cytrynowa z kompot truskawkowo-miętowy, Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta, oraz Sałatka z melona, jagód i gruszek z syropem Cayenne-cytryna-mięta.
Instrukcje
Połączyć wodę z cukrem w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką z cytryny i 1/2 szklanki liści mięty. Przykryć i odstawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Wlać mieszaninę przez drobny sitko z siatki drucianej, naciskając na ciała stałe; wyrzucić ciała stałe. (Syrop sprawia, że około 2/3 szklanki.)
Połączyć arbuz, miód i kantalupa w średniej misce.
Skropić syropem, mieszając do okrycia.
Dekorować, w razie potrzeby.