Kompot z figi i bourbona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc wypróbuj kompot z Fig i bourbona. Ten wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 6,53 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 981 kalorii, 3G białka, oraz 44g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, bourbon, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kompot Bourbon-żurawina, Montmorency Tarta Cherry Bourbon Kompot, oraz Kompot z suszonych owoców z bourbonem i Crème Anglaise.
Instrukcje
Połącz cydr, bourbon i brązowy cukier w małym rondlu. Wymieszać figle i odstawić na 10 minut.
Doprowadzić mieszankę figlet na wolnym ogniu; gotować 10 minut lub aż figlety są miękkie.
Przenieść figlety do średniej miski za pomocą łyżki szczelinowej. Gotować na wolnym ogniu, aż ciecz zgęstnieje i zmniejszy się o połowę (około 4 minut).
Podawać na ciepło lub przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodać cukier puder ubijając do uzyskania sztywnych szczytów.