Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel

Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel
Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel może być właśnie sosem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 468 kalorii, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier, sok z cytryny, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest idealny do Dzień Matki. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Kompot truskawkowo-rabarbarowy z polewą Macy Streusel, Muffinki Truskawkowo-Rabarbarowe Z Dodatkiem Cynamonu Streusel, oraz Truskawkowy rabarbar pieczony tost francuski z polewą migdałową Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wymieszać cukier i skrobię ziemniaczaną, następnie delikatnie wymieszać z truskawkami, rabarbarem, sokiem z cytryny i skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2
Przenieść mieszaninę do płytkiej 3-quart (13 - przez 9 - przez 2-cala) naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
W misce wymieszać ciasto z macą, brązowy cukier, skrobię ziemniaczaną, cynamon i sól. Zmiksować w maśle opuszkami palców, aż mieszanina utworzy małe grudki. Pokruszyć streusel równomiernie na wierzchu kompot i piec, aż owoce bulgotanie i polewa jest złoty, 40 do 45 minut. Przed podaniem ostudzić do ogrzania na stelażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia ZiemniaczanaSkrobia Ziemniaczana
RamięRamię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
KompotKompot
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
MacaMaca
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn