Kompot brzoskwiniowy z rumem
Kompot brzoskwiniowy z rumem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz sos, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Jeśli masz sok z limonki, skórkę z limonki, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot brzoskwiniowo-żurawinowy, Kompot Brzoskwiniowo-Musztardowy, oraz Imbir-wanilia Fro Yo z kompot brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę z cukrem w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 30 sekund lub do rozpuszczenia cukru, stale mieszając.
Wyjąć z ognia i wymieszać z rumem, skórką z limonki i sokiem z limonki. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Połącz brzoskwinie, winogrona i maliny w dużej misce.
Dodać mieszaninę rumu, rzucając do herbu.
Dekoruj gałązkami mięty, w razie potrzeby.