Komosa ryżowa z agrestem, rabarbarem, koprem i Rzep
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Quinoa z agrest, rabarbar, koper włoski i rzepa może być spektakularny przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka octu jabłkowego, agrestu, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Koper Włoski I Rzepa Z Solą Kopru Włoskiego, Rzepa i rabarbar Kraut, oraz Koper Włoski Z Zielenią Rzepy dla podobnych receptur.