Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego

Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego
Colorado Lamb i karmelizowana cebula zacieru z esencją kopru włoskiego jagnięcego może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 5,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1157 kalorii, 34g białka, oraz 86 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, tymianek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego, Colorado Lamb Chop z restauracji Ototo, Denver Colorado, oraz Kotlety jagnięce z karmelizowaną sałatką z czerwonej cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć cały tłuszcz z górnej części jagnięciny i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
2
Połącz rozmaryn, tymianek, czosnek i 1/8 szklanki oleju rzepakowego. Jagnięcinę marynować w mieszance ziołowo-czosnkowej, przykryć i schłodzić, przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
TymianekTymianek
JagnięcinaJagnięcina
3
Do esencji z kopru jagnięcego: Trim jagnięce skrawki i pokroić w kostkę 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
JagnięcinaJagnięcina
4
Podgrzać olej rzepakowy, aż tylko pali. Na patelni smażyć jagnięcinę partiami. Gotować, aż jagnięcina będzie równomiernie karmelizowane Ciemnobrązowe, ale nie spalone. Odcedzić tłuszcz i odlać patelnię octem i zeskrobać fond z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
OcetOcet
GlazuraGlazura
StadoStado
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj tymianek, nasiona kopru włoskiego i czerwone wino do garnka. Zmniejszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
Czerwone WinoCzerwone Wino
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Dodać demi-glace i dusić bardzo powoli przez 2 do 3 godzin.
7
W razie potrzeby dodaj wodę, aby uzyskać oryginalną objętość sosu. Zmniejszyć o połowę i doprawić solą. Przecedzić przez fine chinois. Dostosuj przyprawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
8
Aby zakończyć, przynieś jedną filiżankę sosu do wrzenia. Ubij w dwóch łyżkach zimnego masła i sprawdź przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
SOSSOS
9
Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Jagnięcinę wyjąć z marynaty. Dobrze doprawić solą. Jagnięcinę podsmażyć na dużym ogniu z łyżką oleju na patelni żaroodpornej. Rozgrzać do ciemnobrązowego, następnie odwrócić jagnięcinę i przenieść do piekarnika na 7 do 10 minut, na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Wyjmij z piekarnika, przykryj folią i pozostaw na 5 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
12
W dużym garnku umieść ziemniaki i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
13
Dodać zimną wodę i przykryć. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż całkowicie miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
14
Dobrze spuścić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
15
Połącz 4 łyżki masła i śmietany w rondlu na małym ogniu i podgrzewaj, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
16
Cebulę obrać i pokroić w cienkie plasterki. Do bardzo gorącej patelni dodać 2 łyżki masła, następnie cebulę i sól. Wymieszać i nadal gotować na dużym ogniu, aż kolor. Następnie zmniejsz ciepło i karmelizuj do kasztanowobrązowego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
MasłoMasło
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
17
Ugotowane ziemniaki rozgnieść do garnka, w którym zostały ugotowane. Ziemniaki ogrzać na bardzo małym ogniu, mieszając śmietanę, masło i mieszankę cebuli. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
KremKrem
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn