Kolonialny chleb Owsiany trwa z grubsza 55 minut od początku do końca. Za 37 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten chleb ma 329 kalorii, 11g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Mieszanka aktywnych drożdży, wody, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 54%. Spróbuj Kolonialne Nadziewane francuskie tosty z Colonial Pancake House, Kolonialny Chleb Drożdżowy, oraz Colonial Corn Pudding dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj mąkę pełnoziarnistą, owies, drożdże i sól. W małym rondelku podgrzej wodę, miód i masło do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania