Kolendra Grillowana Pierś Z Kurczaka
Kolendra grillowana pierś z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 814 kalorii, 49g białka, oraz 66 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $3.15 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pietruszkę, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Lato Grillowana Kanapka Z Piersi Kurczaka Z Awokado Kolendra Maj, Grillowana pierś z kurczaka faszerowana kozim serem z wędzonym sosem Cilantro Chile, oraz Grillowana pierś kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na dużym ogniu.
Kurczak lekko zalać olejem i posypać równomiernie z obu stron solą i pieprzem. Grilluj piersi z kurczaka przez około 4 do 5 minut z każdej strony lub do całkowitego ugotowania; mięso powinno być białe w całości, a temperatura wewnętrzna odczyta 165 stopni F.
Wyjąć z grilla i natychmiast top z Cilantro masło ziołowe.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Podawać jak masło się topi.
Postępuj zgodnie z przepisem na masło Scampi, ale użyj tylko połowy czosnku i zastąp pietruszkę 2 łyżkami mielonej świeżej kolendry.
W misce ubijamy wszystkie składniki, aż do całkowitego połączenia. Przechowywać w lodówce do momentu użycia. Użyj Scampi "base", aby różne smakowe masła.