Kolendra Crusted Arctic Char z zieloną fasolką

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Cilantro Crusted Arctic Char z fasolką szparagową może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 33g białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz łodygi kolendry, fasolę, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arctic Char I Fasolka Szparagowa Z Bazylią Vinaigrette, Arctic Char Vojvodina, oraz Arctic Char On A Bed Of Kale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery i ustaw Stojak 2 cale od ciepła.
Wrzucić fasolę z olejem, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Umieść je na blasze do pieczenia w jednej warstwie. Dusić fasolę, aż chrupiące przetargu i zwęglone w miejscach, o 4 protokół.
Wymieszać razem łodygi kolendry i majonez.
Posyp każdy filet dużą szczyptą soli i pieprzu, a następnie podziel mieszankę kolendry między filety, rozprzestrzeniając się na pokrycie.
Umieść filety na fasoli i nadal dusić, aż ryba jest tylko gotowane przez, 4 do 5 protokół.
Przed podaniem udekoruj posiekaną kolendrą.