Kolacja: zupa makaronowa Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem
Dzisiejsza Kolacja: zupa z makaronem Soba ze szpinakiem i wędzonym pstrągiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 21g białka, oraz 8G tłuszczu. Jeśli masz szpinak dla niemowląt, bulion kombu Dashi, olej sezamowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kolacja: Wędzony Pstrąg Brandade, Kolacja: komosa ryżowa, ciecierzyca i sałatka szpinakowa z sosem wędzonej papryki, oraz Dziś Kolacja: Zupa Z Kurczaka Z Makaronem Alice Waters.
Instrukcje
W średnim rondlu, doprowadzić wywar na wolnym ogniu. Doprawić sosem sojowym do smaku (powinien być bardziej słony niż myślisz, ponieważ makaron nie będzie doprawiony).
W dużym garnku przynieś co najmniej 4 ćwiartki wody do wrzenia.
Dodaj ostrożnie makaron soba, wróć do wrzenia, następnie dodaj 1 szklankę zimnej wody i przywróć do wrzenia. Powtórz 3 razy, lub do momentu całkowitego ugotowania makaronu.
Odcedzić i wymieszać z olejem sezamowym.
Rozłóż makaron między 4 miseczkami do zupy.
Dodaj szpinak, większość scallion, i pstrąg do bulionu, wyłączyć ciepło, i przykryć. Odstawić na 3 minuty, następnie delikatnie kadzi na makaron. Top z pozostałą cebulką.