Kolacja z kotletem wieprzowym i ryżem
Kolacja z kotletem wieprzowym i ryżem może być właśnie przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 36 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 454 kalorie . Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup masło, wodę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53% , to danie jest całkiem dobre. Kolacja z kotletem wieprzowym z ryżem i warzywami , obiad z kotletem wieprzowym i obiad z kotletem wieprzowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na patelni podsmaż kotlety schabowe na maśle; doprawić solą i pieprzem według uznania.
Zdejmij z patelni i odłóż na bok. Zarezerwuj 2 łyżki sosu; dodać ryż, cebulę i czosnek.
Dobrze wymieszaj. Wymieszaj zupę, wodę, ser, pieprz i sól.
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia; ułóż kotlety na mieszance ryżowej. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę; odkryć i piec jeszcze 15 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki, a sok wieprzowy przezroczysty.