Kolacja: wiosenne Minestrone z brązowym ryżem Basmati
Przepis Kolacja dziś wieczorem: Wiosna Minestrone z brązowym ryżem Basmati jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 1,77 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi spears, brązowy ryż basmati, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dziś Kolacja: Genovese Minestrone, Kolacja: makaron z wiosennymi ziołami, oraz Dziś Kolacja: wiosenne szparagi i boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu lub holenderskim piekarniku, rozgrzać olej na średnim ogniu, a następnie dodać pokrojone szalotki i czosnek i smażyć, aż miękkie, ale nie rumiane.
Dodać ryż i tosty na minutę lub tak, następnie dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na małym ogniu, aż ryż będzie po prostu miękkie, 35-45 protokół.
Dodać warzywa do zupy i gotować na wolnym ogniu przez 2-3 minuty, aż gotowane, ale wciąż ledwo chrupiące.
Podawać natychmiast, gdy warzywa są jeszcze chrupiące.