Kolacja: pieczone buraki, kozi ser i kanapki z awokado
Need a danie główne Wegetariańskie? Kolacja dziś: pieczone buraki, kozi ser, i awokado kanapki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 19g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.12 za porcję. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kilku łyżek winegret, sól i pieprz, zielenina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kolacja: sałatka z buraków, awokado i koziego sera, Kolacja: pieczona Torta grzybowa z kozim serem i czarną fasolą, oraz Kanapki Z Pieczonym Burakiem I Kozim Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 °F. owinąć buraki pojedynczo w folię aluminiową. Wrzucić do patelni i umieścić w piekarniku. Gotować przez około 40 do 50 minut, lub aż nóż może łatwo wsunąć się w miąższ.
Niech buraki ostygną lekko, obrać je, a następnie cienko pokroić buraki w 1/4 cala rundy.
Posypać migdały na patelni ustawić na średnim ogniu. Gotować przez około 5 minut, rzucając od czasu do czasu.
Usuń z ciepła, zanim się spalą.
Wrzucić zieleninę z łyżką stołową lub tak vinaigrette. Coś naprawdę prostego.
Dodaj migdały do zieleni.
Rozprowadź uncję koziego sera na dwóch kromkach chleba. Do każdego z nich dodać kilka plastrów awokado, trochę sałatki, a następnie kilka plastrów buraków. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Na wierzchu kromka chleba. Pokroić na pół i podawać.