Kolacja niedzielna: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi
Niedzielna Kolacja: gulasz jagnięcy z pierogami Makowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 52g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 793 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z jagnięciny, bulion z kurczaka, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Curry Jagnięce, Niedzielna Kolacja: gulasz z małży i Chorizo, oraz Niedzielna Kolacja: kebaby jagnięce z izraelskim kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dużą mżawkę oleju roślinnego na średnim ogniu w dużym, ciężkim dnie pokrywanym garnku, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Mąkę połączyć z dobrą posypką soli i pieprzu. Wrzucić mięso gulaszu jagnięcego w mieszaninie mąki, wytrząsając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Gulasz Jagnięcy Mięso
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3
Brązowy jagnięcina ze wszystkich stron w partiach, dodając więcej oleju roślinnego w razie potrzeby między partiami. Rezerwowe mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Groch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
4
W razie potrzeby dodać kolejną mżawkę oleju roślinnego, a następnie posiekaną cebulę. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka i zacznie brązowieć.
Dodaj marchew, seler, pasternak i czosnek i gotuj, aż warzywa zaczną mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®
6
Dodać rumiane mięso i wszystkie soki z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Wlać ponad połowę puszki piwa, bulion z kurczaka i 1/2 grubo posiekanej natki pietruszki. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim dużym ogniu, następnie włączyć do niskiego i częściowo przykryć, gotować, aż mięso będzie miękkie, o 1 godzinę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby Umożliwić
8
Gdy mięso będzie miękkie, zrobić pierogi, ubijając razem mąkę, proszek do pieczenia, sól i mak. W osobnej misce ubić jajko i połączyć z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Woda, Aby Umożliwić
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać mleko i jajko do mieszaniny mąki mieszając delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
10
Doprowadzić gulasz do toczenia gotować na wolnym ogniu na średnim dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
11
Dodać ciasto pierogi do gulaszu za pomocą 1/4 szklanki suchej miary, aż wszystkie ciasto jest używany. Przykryć na 10 minut, zdjąć pokrywkę i gotować, aż pierogi są gotowane, kolejne 3,5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
12
Udekoruj natką pietruszki i podawaj z kubkiem piwa.