Kolacja: makaron z pasternakiem i boczkiem

Kolacja: makaron z pasternakiem i boczkiem
Kolacja dziś wieczorem: makaron z pasternakiem i boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 789 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, pasternak, makaron, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: makaron z cebulą, boczkiem i pomidorem (Pastan All ' Amatriciana), Kolacja: makaron z boczkiem i kukurydzianym Pesto, oraz Kolacja: makaron ze szpinakiem, ciecierzycą i boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia. Tymczasem, dodać posiekany boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, aż boczek jest rumiane, często mieszając, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć boczek łyżką szczelinową i odcedzić na kilku ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
Wylać wszystko oprócz 2 łyżek tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
4
Włączyć ogień do średniej i dodać masło na patelni z tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać pasternak i gotować przez około 12 minut, często mieszając. Powinny być lekko rumiane i bardzo delikatne. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
6
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na pudełku. Po zakończeniu, rezerwy 2 szklanki wody do gotowania, a następnie dodać makaron bezpośrednio na patelni z pasternakiem. Włączyć ciepło do wysokiej i dodać około 1 1/2 szklanki wody do gotowania, boczek, i zielonej cebuli. Gotować przez 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Dodaj więcej wody do gotowania, jeśli wygląda zbyt sucho. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia38
Magazyn