Kolacja: grillowane przegrzebki z miętowym Pesto i syropem balsamicznym

Kolacja: grillowane przegrzebki z miętowym Pesto i syropem balsamicznym
Kolacja: grillowane przegrzebki z miętowym Pesto i syropem balsamicznym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.42 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 271 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, blanszowane migdały, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać blanszowane migdały, można śledzić to danie główne z Torty Pinecone jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kolacja: Grillowany stek z pomidorami i Pesto, Dziś Kolacja: Przegrzebki Z Zatoki, oraz Kolacja dziś wieczorem: przegrzebki morskie alla Caprese dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na małej patelni na średnim ogniu, toast migdały, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Połącz migdały, pietruszkę, miętę i czosnek w małym robocie kuchennym lub blenderze i pulsuj, aż równomiernie posiekasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać 1/2 szklanki oliwy z oliwek w powolnym strumieniu, aż pesto powstaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Przełożyć do miski i wymieszać z serem, następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Przenieść 2 łyżki miętowego pesto do miski z przegrzebków (zarezerwować resztę do innego użytku). Płaszcz przegrzebki dobrze z marynatą i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
W międzyczasie przynieś ocet balsamiczny, aby zagotować w małym rondlu na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, aż objętość octu znacznie się zmniejszy i zacznie wyglądać syropowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Usuń z ciepła i rezerwy.
8
Przygotuj grill lub podgrzej ciężką patelnię grillową na średnim ogniu. Jeśli używasz grilla, nawlecz przegrzebki na szaszłyki. Grillować przegrzebki 3-4 minut na stronę, aż po prostu półprzezroczyste w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Podawać z zredukowanym syropem balsamicznym skropionym na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn