Kolacja: Frittata z Pepperoni, bazylią i nasionami kopru włoskiego
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Kolacja dziś wieczorem: Frittata z Pepperoni, bazylia, i nasiona kopru włoskiego może być niesamowite przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 18g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.37 za porcję. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz czosnek, cebula, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: zupa z dyni i kopru włoskiego z kandyzowanymi pestkami dyni, Kolacja: makaron z tuńczykiem, orzeszkami pinii, nasionami kopru włoskiego, kaparami i cytryną, oraz Dziś Kolacja: Brokuły Rabe Z Pepperoni I Bułką Tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać jajka z bazylią, nasionami kopru włoskiego, czarnym pieprzem i solą. Wymieszać mozzarellę, szpinak, pepperoni i parmezan, aż do całkowitego połączenia.
W średnim (10-calowy) patelnia nieprzywierająca, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż się połysk.
Dodaj paprykę i cebulę i gotuj, często mieszając, aż cebula będzie złota, a papryka miękka, 5-7 minut.
Dodaj czosnek i gotuj przez dodatkową minutę, następnie wlej masę jajeczną i dobrze wymieszaj, aby połączyć z warzywami.
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Na średnim ogniu, gotować frittata aż Frittata przestaje jiggling i boki dopiero zaczynają się ustawić, 7-8 minut, a następnie przesuń pod brojlerem 6 cali od elementu grzejnego przez 2-3 minuty gotować górę. Poluzuj boki łopatką i wsuń na talerz.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.