Kolacja dziś wieczorem: Summer Squash i Ricotta Galette

Kolacja dziś wieczorem: Summer Squash i Ricotta Galette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: Summer Squash i Ricotta Galette spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka parmezanu, żółtko, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Letnie Risotto Do Squasha, Kolacja dziś wieczorem: Farfalle z letnim squashem, oraz Dzisiejsza Kolacja: brązowe Risotto z letnim squashem, Favas i miętą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli masz czas, ułóż plastry dyni na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami i zalej je solą, pozostawiając na 30 minut, aby wyciągnąć wilgoć. To sprawi, że galette mniej prawdopodobne, aby stać się rozmokły. Wysusz je po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
2
Wymieszać oliwę z oliwek i czosnek i odstawić. W innej misce wymieszać ricottę, parmezan, mozzarellę i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek garlicky i doprawić mieszaninę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Piec, aż galette będzie puszysty i złoty, 30-40 minut, a następnie usunąć i posypać liśćmi bazylii na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
4
Odstawić na kilka minut, a następnie przesunąć na talerz i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn