Kolacja dziś wieczorem: Summer Squash i Ricotta Galette

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: Summer Squash i Ricotta Galette spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka parmezanu, żółtko, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Letnie Risotto Do Squasha, Kolacja dziś wieczorem: Farfalle z letnim squashem, oraz Dzisiejsza Kolacja: brązowe Risotto z letnim squashem, Favas i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli masz czas, ułóż plastry dyni na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami i zalej je solą, pozostawiając na 30 minut, aby wyciągnąć wilgoć. To sprawi, że galette mniej prawdopodobne, aby stać się rozmokły. Wysusz je po zakończeniu.
Wymieszać oliwę z oliwek i czosnek i odstawić. W innej misce wymieszać ricottę, parmezan, mozzarellę i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek garlicky i doprawić mieszaninę do smaku solą i pieprzem.
Piec, aż galette będzie puszysty i złoty, 30-40 minut, a następnie usunąć i posypać liśćmi bazylii na nim.
Odstawić na kilka minut, a następnie przesunąć na talerz i podawać.