Kolacja dziś wieczorem: Summer Squash i Ricotta Galette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: Summer Squash i Ricotta Galette spróbuj. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 104 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka parmezanu, żółtko, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: Letnie Risotto Do Squasha, Kolacja dziś wieczorem: Farfalle z letnim squashem, oraz Dzisiejsza Kolacja: brązowe Risotto z letnim squashem, Favas i miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli masz czas, ułóż plastry dyni na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami i zalej je solą, pozostawiając na 30 minut, aby wyciągnąć wilgoć. To sprawi, że galette mniej prawdopodobne, aby stać się rozmokły. Wysusz je po zakończeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2
Wymieszać oliwę z oliwek i czosnek i odstawić. W innej misce wymieszać ricottę, parmezan, mozzarellę i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek garlicky i doprawić mieszaninę do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół