Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 317 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 29 fanów. Mieszanka pietruszki, cebula, cremini grzyby, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: Zielona Chile Hominy zapiekanka z Chorizo, Kolacja dziś wieczorem: bezmięsna Pozole Verde (zupa z hominy), oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Mushroom ' Migas dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodaj boczek do 10-calowej żeliwnej patelni ustawionej na średnim ogniu. Gotować, aż Firma i ledwo chrupiące, o cztery minuty. Wyłącz ogrzewanie.
Dodaj hominy i gotować, aż wchłonie większość płynu w patelni, o pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hominy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wlać bulion, dobrze wymieszać, a następnie dodać grzyby i czarny pieprz. Ponownie wymieszać, zmniejszyć ciepło do średnio niskiego i przykryć. Gotować, aż grzyby ciemnieją i są miękkie, około pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodaj squasha, dobrze wymieszaj, a następnie ponownie przykryj patelnię. Dusić energicznie, aż squash jest bardzo delikatny, o pięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zdejmij pokrywkę, dodaj sok z cytryny i gotuj na wolnym ogniu, aż płyn będzie gęsty, około pięciu minut. Wyłączyć ogień, dodać natkę pietruszki, skórkę z cytryny i ugotowany boczek. Dobrze wymieszać.