Kolacja Dziś Wieczorem: Sardyński SOS Kiełbasowy

Kolacja Dziś Wieczorem: Sardyński SOS Kiełbasowy
Kolacja dziś wieczorem: Sardyński SOS Kiełbasowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 1032 kalorii. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wieprzowinę, sól, Hojny szafran i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać szafran, można śledzić to danie główne z Kremowy jogurt szafranowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziś Kolacja: kapusta kiszona i kiełbasa Paprikash, Kolacja dziś wieczorem: kiełbasa Merguez z kolorami i kuskusem, oraz Kolacja: sałatka z kiełbasą na ciepło i soczewicą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W międzyczasie, rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu, a następnie dodać cebulę, czosnek, parszywie, płatki chili, i połowę bazylii. Gdy cebula zmięknie, dodać wieprzowinę i szafran. Gotować delikatnie, aż mięso straci swój surowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
SzafranSzafran
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać pomidory i szczyptę soli. Dusić, aż zgęstnieje i smaki mieszają. Doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
W meantim przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia. Makaron gotować do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Połączyć z sosem i podawać z pozostałą bazylią i serem Pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn