Kolacja dziś wieczorem: pasztety wieprzowe z pomarańczową marmoladą Vinaigrette

Kolacja dziś wieczorem: pasztety wieprzowe z pomarańczową marmoladą Vinaigrette to bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 711 kalorii, 25g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szalotki, olej canolan, kotlety wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja: polędwiczka wieprzowa z rukolą, Endywią i winegretem orzechowym, Dziś Kolacja: Tuńczyk z bazylią i winegretem sojowym, oraz Kolacja: Grillowany Bok Choy Z Pikantnym Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ostrym nożem pokroić kotlety na pół poziomo, aby uzyskać 4 kotlety o grubości 1,5 cala. Pocierać każdy z odrobiną oliwy z oliwek, kanapkę między papierem woskowym, pergaminem lub folią, i Funt młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, aż 1/4 cala grubości. Kotlety przyprawiamy solą i pieprzem i odstawiamy.
W małej misce, ubić razem sok pomarańczowy, ocet i śmietanę.
Ubijamy marmoladę, następnie dodajemy olej w powolnym strumieniu na początku, stale ubijając, aby stworzyć gładki dressing. Nadal ubijając resztę oleju, smak przypraw i odstawić.
Przygotuj grill lub podgrzej patelnię grillową na dużym ogniu. Pocierać szalotki z oliwą z oliwek i grill, aż zwęglone i miękkie, 3 do 5 protokół.
Wyjąć na talerz i dodać wieprzowinę do grilla; gotować, aż dobrze oznaczone i firmy, 3 do 4 minut z każdej strony.
Przełożyć na talerz, aby na chwilę odpocząć.
Skropić wieprzowinę i cebulę winegretem i podawać natychmiast.