Kolacja dziś wieczorem: Czerwona wieprzowina przewodniczącego Mao

Kolacja dziś wieczorem: Czerwona wieprzowina przewodniczącego Mao może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 725 kalorii. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jeśli masz chiles, cukier, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać olej z orzeszków ziemnych, można śledzić to danie główne z Solone Ciasteczka Orzechowe Toffi jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem Wermutowym, Dziś Kolacja: kotlety schabowe duszone w twardym cydrze, oraz Dziś Kolacja: Kotlet schabowy z duszonym koprem i karmelizowaną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodać cały brzuszek wieprzowy. Gotować przez około 3 do 4 protokół, lub aż tylko częściowo gotowane.
Wyjmij wieprzowinę z wody i pozostaw do ostygnięcia na kilka minut. Następnie pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Wlać olej do pracy lub dużego garnka na średnim ogniu.
Dodać cukier i gotować, często mieszając, aż cukier się rozpuści. Następnie włączyć ogień do medium, i gotować ,aż cukier zamienia " bogaty karmel brązowy."
Dodać wieprzowinę i odrobinę wina. Dobrze wymieszać. Następnie wlać wystarczającą ilość wody, aby ledwo przykryć wieprzowinę.
Dodaj imbir, anyż Gwiaździsty, chiles i cynamon. Włączyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować przez 40 protokół.
Podgrzać na średnim ogniu i doprawić mżawką sosu sojowego oraz posypką soli i cukru do smaku.