Kolacja dziś wieczorem: komosa ryżowa z Chardą i grzybami

Kolacja dziś wieczorem: komosa ryżowa z Chardą i grzybami
Kolacja dziś wieczorem: Quinoa z boczkiem i grzybami jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 243 kalorie. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów cremini, boczniaka szwajcarskiego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 91%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Kolacja dziś wieczorem: kalmary z Chardą Szwajcarską, Kolacja Dziś Wieczorem: Szwajcarska Chard Frittata, oraz Kolacja: pieczona ciecierzyca i kiełbasa jagnięca z boczniakiem szwajcarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć quinoa jest rondel z 2 szklanki wody z dobrą szczyptą soli. Doprowadzić do wrzenia, przykryć, i gotować 10-15 minut, aż quinoa jest puszyste i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
W międzyczasie podgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać chard i płatki czerwonej papryki i gotować, aż zwiędną i miękkie, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem i wyjąć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj pozostały olej na patelni i dodać czosnek na średnim ogniu. Gdy jest lekko złoty, dodać grzyby. Po uwolnieniu wilgoci, około 3 minut, doprawić szczyptą soli i pieprzu. Gdy są miękkie, około 5 minut, wymieszać zarezerwowane chard i tymianek i ciepła przez. Wymieszać w quinoa i podzielić na 4 miski lub talerze. Top z ogolonym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn