Kolacja Dziś Wieczorem: Gotowane Na Parze Pikantne Bakłażany
Kolacja dziś wieczorem: gotowany na parze Pikantny bakłażan jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oleju arachidowego, octu ryżowego, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Kolacja: makaron z schabem, Chińskim bakłażanem, Baby Bok Choy i pikantnym sosem Miso, Dziś Kolacja: kurczak na parze z imbirem i szalotkami, oraz Kolacja: łosoś gotowany na parze z czosnkiem i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia.
Bakłażany pokroić na pół wzdłuż. A następnie przeciąć te kawałki na pół w poprzek.
Gdy będziesz gotowy, Ustaw kosz na parowiec lub urządzenie nad wrzącą wodą. Wrzucić bakłażany i gotować, aż bardzo miękkie, o 10 protokół.
Podczas gotowania, rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Wrzucić czosnek i gotować 4 protokół lub aż złoty kolor.
Czosnek wyjąć do dużej miski.
Dodaj szalotka, pasta chili, cukier, sos sojowy, olej sezamowy, ocet ryżowy, i wermut do dużej miski.
Kiedy bakłażan jest gotowy, wrzucić do dużej miski i delikatnie wrzucić razem.