Kolacja: ciecierzyca i Chorizo

Kolacja: ciecierzyca i Chorizo
Kolacja dziś wieczorem: ciecierzyca i Chorizo może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ziele angielskie, ciecierzycę, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dziś Kolacja: Popcorn Ciecierzyca, Kolacja: marokański szpinak i ciecierzyca, oraz Kolacja: Chorizo i jajka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie składniki, podgrzać olej na średnim ogniu. Po gorącym, dodać chorizo, rozpadając się na patelni, jak gotuje, aż uwolni swój olej na patelni i jest w pełni gotowane i zaczyna chrupać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usuń, pozostawiając olej na patelni i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać cebulę na patelnię i gotować przez kilka minut, aż zacznie zmiękać, a następnie dodać czosnek. Gotować, aż cebula będzie miękka, następnie dodać przyprawy i gotować przez dodatkową minutę, aby poślubić smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Wlać pomidory, ciecierzycę i wodę. Zagotować i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, następnie dodać chorizo i cous cous i doprawić do smaku solą. Gotować na wolnym ogniu, aż cous cous zostanie ugotowany i ciecz zostanie wchłonięta (w zależności od wielkości i marki cous cous, może być potrzebna więcej wody). Pozostawić do ostygnięcia trochę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Posypać posiekaną natką pietruszki lub kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn