Kolacja: Chorizo i jajka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Chorizo i jajka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka rodzynek moczonych w wodzie, meksykańska kiełbasa chorizo, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolacja: ciecierzyca i Chorizo, Kolacja: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym), oraz Kolacja: Panuchos Yucatecos con Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek lub tłuszczu boczku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez kilka minut, aż zacznie mięknąć, a następnie dodać chorizo. Wymieszać z cebulą i gotować, aż chorizo jest gotowane przez i, w razie potrzeby, zaczyna chrupać.
Dodać rodzynki, gdy kiełbasa jest w połowie gotowane.
Jeśli na patelni jest nadmiar tłuszczu (w zależności od chorizo), odcedzić część z niego. Rozbić jajka na patelni, mieszając do chorizo, i kontynuować gotowanie, aż będą tylko ustawić, ale nadal wilgotne. Doprawić do smaku solą i podawać natychmiast, posypane kolendrą i tortillami, w razie potrzeby.