Koktajl z marakui nazwiemy Los Angeles
Koktajl z marakui, który nazwiemy Los Angeles, to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. 29 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka liści mięty, cukier granulowany, rum i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez SippitySup. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Koktajl portowy, Koktajl Ananasowy Tequila / Call Me PMc, oraz Kurczak z sosem marakui na suszonych owocach i orzechach Orzo.
Instrukcje
Pokrój owoce męczennicy na pół, a następnie usuń nasiona i miąższ do małego Sitka siatkowego ustawionego na staromodnej lub podobnej wielkości ciężkiej szklance dolnej. Użyj długiego drążonego koktajlu lub niewłaściwego końca drewnianej łyżki, aby zetrzeć nasiona i miąższ na siatce Sitka, aby wyodrębnić sok z mięsistych nasion, sok zbierze się na dnie szklanki. Powinieneś mieć około 1 ½ uncji. Zarezerwuj nasiona jako dekorację.
Dodaj sok z limonki, cukier i liście mięty do szklanki z sokiem z marakui. Zmiażdżyć miętę, używając cukru jako środka ściernego, aż liście zostaną posiniaczone, a cukier w większości się rozpuści. Napełnij szklankę średnimi kostkami lodu i wlej rum na lód. Delikatnie wymieszać, aby połączyć, dbając o rozprowadzenie liści mięty po szklance. Top z uncji lub dwóch Club soda do smaku.
Udekoruj gałązką mięty i kilkoma nasionami marakują reserved. Nasiona są smaczne. Nie bój się chrupać je w ustach, jak cieszyć się koktajl.Jak to: jak Ładowanie...