Koktajl Truskawkowo-Migdałowy
Koktajl truskawkowo-migdałowy to bezglutenowe i wegańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 1 i kosztuje $4.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Jeśli masz zmielony cynamon, migdały, figi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Koktajl Truskawkowo-Migdałowy, Koktajl Truskawkowo-Migdałowy, oraz Truskawkowy Migdałowy Koktajl Proteinowy.
Instrukcje
W blenderze migdały przecier z wodą kokosową i solą, aż będą gładkie. Przecedzić mleko migdałowe przez drobne sito. Wypłukać blender.
Dodać truskawki do blendera z figami, nektarem z agawy, cynamonem i mlekiem migdałowym oraz puree.
Wlać do wysokiej szklanki i podawać.