Koktajl Mleczny Z Dyni Bourbon Cider
Koktajl mleczny z dyni Bourbon Cider może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 68 g tłuszczu, oraz w sumie 1094 kalorie. Na 3,37 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 442 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz niefiltrowany cydr jabłkowy, ciężki krem, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bourbon Dynia Milkshake, Bourbon i Hot Fudge Milkshake, oraz Bourbon Toasted S ' mores Milkshake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Redukcja cydru: doprowadzić cydr do wrzenia w małym rondlu.
Niech gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę.
Ostudzić i przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do 1 tygodnia. Przepis wystarczy na 2 partie koktajli mlecznych.
Dla klonu bita śmietana: dla najlepszych wyników, chill trzepak i miski przed ubijania śmietany.
Dodaj śmietanę do miski miksera stojącego wyposażonego w nasadkę do ubijania lub użyj ręcznego miksera elektrycznego. Baty na średniej prędkości, aż miękkie szczyty po prostu zacząć tworzyć. Po uruchomieniu maszyny stopniowo dodawaj syrop klonowy. Zmniejsz prędkość do średnio niskiej i kontynuuj bicie, aż utworzą się miękkie szczyty. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Do koktajli mlecznych: dodaj redukcję cydru, bourbon, cynamon, imbir, syrop klonowy i puree z dyni do słoika blendera.
Dodać lody i pulsować, aż będzie gładka. Podzielić na szklanki, do każdej szklanki doprawić bitą śmietaną klonową i podawać od razu.